Tuesday, January 31, 2012

happy 1st birthday Ammar

Allhamdulillah..syukur, dah setahun dah adik ammar..moga membesar dgn sihat.ibu sygggg sgt adik ammar..besday ammar dah di sambut 1minggu lepas time ramai2dtg umah cuti raye cina hrtu..perkembangan terbru ammar dah semakin laju berjalan,cam nk berlari pun yer.. okey
insyaallah..gmbr diupdate kemudian..luv u an-nur ammar ihsani..

Wednesday, January 4, 2012

Rumahku Syurgaku..

salam..syukur akhirnya setelah 2tahun kami menyewa akhirnya kami dapat membeli sendiri sebuah rumah untuk kami sekeluarga berteduh..rumah mmg keperluan utama bagi yg hidup berkeluarga..so kalo ade duit lebih sikit better beli sendiri rumah dari menyewa..bayar bulan2 pun yg penting milik sendiri kan..

17hb disember2011. merupakan hari perpindahan kami sekeluarga. rumah kami bertempat di taman krubong perdana melaka.kawasan perumahan baru ni masih belum ramai lagi yg masuk so agak takut jugakla tinggal ber3 dgn anak2 bila hb gi kje..bila laa agaknya jiran2 ni nak masuk..masuk hari ni 4hb jan dah lebih 2 minggu kami tinggal.moga rumah ni memberi sejuta kebahagian dan kejayaan buat kami sekeluarga dan dapat ,mengeratkan lagi tali silaturahim kami sekelurga..insyaallah..

kurang sebulan lagi Ammar 1tahun

Allhamdulillah, dapat gak menulis blog.sebelum ni banyak urusan buatkan tergendala jer nak tulis blog..urusan packing2 dan operasi berpindah ke rumah baru. allahmdulillah selesai juga berpindah .insyallah akan di cerita di post yg lain nnti. Ammar akan sambut ulang tahunnya yg pertama 31 jan ni..syukur sgt dengan kehadiran 2org putera ni..kejap je dah nak masuk1tahun..ammar pun dah mula berjalan sejak pertengahan 10 bulan hrtu. memang agak lasak sikit..sekarang ni memang pantang lepa..ade jer die buat..sorong kerusi meja makan antara yg fav.yg bahayanya dah boleh naik tangga..terbaru dah naik tangga sampai 12 anak tangga! kat umah mamalong...fuh! terkejut plus keCCccuut perut ibu bila ternampak. kat rumah dah pasang penghalang tangga tu so save sikit la hrapnya. semoga adik ammar sentiasa ceria n jadi anak yg baik ye sayang..ayah,ibu n abg iman cayanggg sgt adik..
Animated  Sparkly Love Heart