Friday, December 3, 2010

29 weeks



Syukur allhamdulillah..kjp je mase berlalu. hrni da mask 29 minggu da. perkembangan baby stakat ni ok. kedudukan dan air ketuban pun ok.baru-baru ni scan pun dah kompem jantina..siap dktr cakap 150% lagi tu..geng iman main bola n gusti2 la..ape2 pun harap baby sihat dan dipermudahkan urusan bersalin nnti. Gambat scan kat atas ni yg terbaru 28weeks, perkembangan tulang kaki dan kepalanya. Semalam gi monthly checkup kat sepital kerajaan n dapat suntikan ATT/Booster..fuh tgh kelenguhan la tgn ni..1badan rase lesu..lembik betul la badanku ini.. kuat emi kuat.. oklah nak mula mempackingkan beg hb nak gi outstation ke japan 1minggu..huhu nak itutttttt..windu kat bumi nihon.moga b selamat pegi n selamat balik dengan kesihatan yg baik n dipermudhkan urusan nanti yer..luv u

5 comments:

PearlnScarf said...

wah bestnya pregnant

Juwita Jamaludin said...

salam emi.. nuar nak datang yokkohama ye.. suami akak plak yang tak de ke singapore ada conference.. semoga selamat semuanya ye.. seronoknya dapat baby

emilia said...

wslm k.ita..haah..insyaalllah bertolak pgi ahad ni.lame suami k.ita ke sgpore? insyaallah ade rezeki jumpe tu

norlin said...

wah emi dah besar baby kat dalam...semoga selamat....baby boy!..bestla iman main nanti dgn adik...

emilia said...

hehe tula norlin..syokla iman ade geng main nnti..insyaAllah doakan emi yer

Animated  Sparkly Love Heart