Monday, October 17, 2011

hepi besday b


Happy birthday b yg ke 29. muda lagi kan...moga abg sentiasa dalam lindungan dan rahmat Allah. Sucsess dalam kerjaya, sihat sentiasa dan menjadi suami n ayah yg terbaik..kami semua sayang abg..♥♥♥ utk tahun ni emi just masak simple je, plan asal nk buat cheese cake tp cari bhn2 xcukup jer..sedih lak rase, b lak kte xyah beli2. hadiah pun xbagi..xpela emi just bagi kad buat sendiri n makan2 yg sedikit special untuk b..hepi besday b..


antara menunya, udanggoreng butter, masak lemak ketam, sayur campur, buahan dan air karot susu.

1 comment:

K.ijan said...

Salam Emi...
Happy birthday to husband Emi. Semoga berbahagia selalu disamping Emi dan anak2. Maaf yer lama benar k.ijan tak datang. Harap2 emi sihat2 selalu kt sana. Iman dan adik Ammar pun dah besar dah. Take care dear! :)

Animated  Sparkly Love Heart