Wednesday, April 13, 2011

B ke Geneva~masuk paper lg

4hb April lepas b berangkat ke geneva, bawa nama Utem tuk pertandingan researchnya. B4 ni b telah menang kat pertandingan MTE di KLCC dapat Gold medal dan Speciel award from Korea. Kali ni Allhamdulillah masih ade rezeki walaupun dapat medal silver. syukur sgt, berkat usaha gigihnya. tahniah buat b. Lame gak hb ke geneva hrtu dekat 8hari. Kami duk Banting, iman la sllu tanyekan ayahnya. mlm pun mimpi2. nasib hb selalu msg n call. bkn iman aje ibu pun rindu kat ayah hehe.

Seronok dgr cite b kat sane. perjalanan dr msia lebih 15jam termasuk transit 2 jam di Amsterdam. teringin nak ikut tp yela belum rezeki.insyaallah klo ade rezeki nak gak ke sane. hehe. b pun ade beli buah tangan dr sane. baju, jam tangan, makan2. Suka sgt dapat jam tgn tu. thnks b..

ni pun bru dpt berita b masuk surat kabar lagi..surat kabar bertarikh 13hb ni kt utusan, metro dn melaka hari ini..leh tgk linknyer kat sini

p/s xsempat lagi nk letak gmbr2 kat sini..post dulu

2 comments:

norlin said...

wah hebatnya perot...tahniah tahniah untuk dia ya....tahniah juga untuk emi....di belakang kejayaan seorang lelaki/suami itu adalah seorang wanita/isteri....perot reka apa emi...nanti noli try baca keratan akhbar tu, baru tengok seimbas lalu baru...iman ngan adik macammana, hihi iman ajar adik buat apa dah....ada geng guling guling sebelum tidola iman.....ok emi kirim salam pada perot, tahniah ucap kat dia...

emilia said...

allhamdulillah, rezeki ank2 norli.nua reka tongkat utk org buta. iman msih suke kco2 adiknyer.dia sllu anggp adiknyer dah besar n kuat bile main.tu yg sllu kne cubit tu.suke bce cite ttg haikal norli :)

Animated  Sparkly Love Heart