Thursday, March 11, 2010

Stok makanan Jepun

Semalam gi keluar bwk iman amik polio..allhamdulillah setel da imunisasi iman so balik msia nnti xyah risau2 lagi ttg imunisasi iman..pas gi klinik tu lapo pulak so ape lagi makan sushi lagi laa haha..nk lepaskan gian mkn puas2 b4 balik..1bulan ni je da byk kli mkn situ..bukan kat msia xde cuma rse lainnyer..kat jepunni rase lebih fresh n sedap..mybe dr segi potongan n kemahiran mereka kot. Sampai org kedai tu da mmg kenal dgn kami ni kire regular customer la..

Pas tu kami gi borong pulak brg2 makan jepun tuk dibawa balik..dr segi tepung tepungan, kicap kicapan dan lain2 lgi..bwk selagi bole..selebihnyer tu klo ade kt msia tu xla ssh sgt. Pastu borong lak ke kedai 100yen ..mm ntah kali keberapa la pegi..ade saje brg yg nak beli..selagi xbalik ade je brg nk dibeli haishh..sian gak kat B..tp B kate xpe..amik laa..uikss ape lgi..tenkiu very much B..tau isterinyer pilih yg murah2 je kn..kn.. :)

2 comments:

mirza said...

kl kitorg ade,mgkin perut lgk pemurah kot..hahaha

emilia said...

hehe berderet beberape hri pas hrtu shopping sakan..kena hentikan da..kang blik msia mkn megii je pulak hihi

Animated  Sparkly Love Heart