Wednesday, August 12, 2009

Matta ne~

Harini insyaallah ade kunjungan tetamu akan dtg ke umah. Kawan dr Ehime sekeluarga. Dulu mse duduk Ehime dulu mmg baik dgnnya..berjalan2 sme. Kebetulan mse tu pun sme2 tgh prgnent ank 1st. Tapi prgnt2 pun smpat gk kami smpai kat USJ,Osaka tu (Universal Studio of Japan) best2..pastu msing2 blik msia n lahirkan bby msing2, pastu belum smpat jumpe2 lagi. So kire hrni bru nk jumpe bile dah bergelar ibu la..dgn ank2 msg2.

Plan 2hrni mcm2 gak gi jln2. Kebetulan hrni start pesta Odori yg mmg famous kt Tokushima ni. Mmg tiap2 tahun dgr ktenyer time ni Tokushima akan pdt dgn ribuan pelancong2. Tahun ni dijangkakan 1juta org akn dtg ke Tokushima ni..fuhh cmne la tu yer..1st time nk rs ni. Insyaallah ade peluang emi akn pegi dan snap bbrpa picture nnti..sehingga itu ..jumpe lagi 2-3hri akn dtg..jmpe lgi semua ...matta ne~

2 comments:

Watierman said...

Enjoy yourself & selamat gather2...

blogresipi said...

Selamat bercuti Emi... :)

Animated  Sparkly Love Heart