Wednesday, August 19, 2009

Pulang ke Malaysia..

Maaf yer dah lme xde entry mknan. Bukan xmsk tp bz mmpacking dan keluar berjln je. Insyaallah esok pagi emi akan berlepas ke Kansai Airport tuk pulang ke msia slma lbih kurang 1blh lebih..dr 20/8 sehingga 2/10. Kira berpuasa dan berhari raya di malaysia.. Kenapa 2jer pasport tu?? yer emi akan pulang ber2 je dgn iman dulu. En hb ade kje yg perlu diuruskan dan akan pulang 15hri slps itu..huhuhu..mesti rindu giler..B jg dri n mkn yer..jgn lmbt2kan buka pose. Klo nk tgk resepi bukak je blog ni key..
Dikesempatan ni emi ingin memohon maaf andai selama berblogkan diri ni ade yg menguris hati.. sejuta kemaaf dipinta..Doakan keselamatan kami dlm perjalanan mudah dan selamat sampai. doakan juga iman xbyk meragam yer..dan doakan kami sekeluarga tak terjebak dgn virus H1N1 tu yer..insyaallah ade peluang kita jumpe lagi di msia nnti. Insyaallah emi akan blog sekiranyer ade kelapangan.SElamat menyambut bulan Ramadhan al mubarak dan selamat berpuasa...jumpe lagi semua..doakan kami~

3 comments:

blogresipi said...

Emi.. selamat pulang ke Msia... bestnya dpt pose n raya dgn family kat sana... semoga selamat sampai ke Msia.. selamat berpuasa :)

...me... said...

semoga dipermudahkan perjalanan emi pulang ke malaysia..:) selamat menyambut ramadhan..

emilia said...

terima kasih k.ijan k.syida..slmt berpuasa juga..

Animated  Sparkly Love Heart