Monday, May 17, 2010

Selamat Hari Guru..

Salam hari isnin buat semua..16 mei..hari pengiktirafan buat semua guru2 dan pendidik seluruh dunia. SELAMAT HARI GURU buat semua yg bergelar guru/pendidik. tak kisah la..guru tadika ke,guru sek rendah ker, ustaz, ustazah, guru disiplin, guru kaunseling, guru bahasai, pensyarah, sensei semuanya dikira pendidik. tugas yg amat2 mulia. tanpa seorg guru mungkin kita msih belum mengenal ABC, 123, alif bata dan sebagainyer.. terima kasih cikgu!!..jasamu akan tetap ku kenang...dan ingtla, MOM is a long life 'teacher' to her kids..... ♥ ♥ ♥

jemputla amik ucapan selamat hari guru ni buat semua rakan2 blog yg bergelar guru ya..

3 comments:

ain said...

selamat hari guru utk semua guru2!!!

ijayuji said...

Salam emi! selamat hari guru buat b emi ya :-), dah byk umah org jugak akak masuk, dah semakin byk umah jugak yg tak nak kuar cbox kat tepi tu.. akak ni malas nak komen kat n3 sbb mesti 2 kali kena masukkan verification word tu hihihi.. mata akak ni kdg pelik sikit :D

emilia said...

to k.ika..awat ya xbole.. xpela..kat sini pun da kire ok tuk k.ika tinggalkan jejak..hargai sgt2 tau

Animated  Sparkly Love Heart