Monday, April 27, 2009

Marine Pia, Kobe




Harini seperti yg dirancang..gi la ke Marine Pia Kobe. Tempat ni tmpt jualan barang2 outlet dr segala mcm jenama. cthnya coach,puma,nike,adidas, bebe, shelter dan mcm2 lgi la.. Best gile tmpt ni tuk bershopping. sebab brg2 yg dijual dgn hrga yg rendah. Rambang mata werrr...xpuas rse duk stu sehari..gi pukul 10pg dr umh..perjlnan amik mse 1 1/2jm. kt sne smpi pukul 4.30ptg. tapi time nk keluar parking tu 'JEM' teruk..nk kua dr tempat parking ke jln besar tu jer lbih dr sejam...teruk giler jam..punya rmai org..Sejuk gilerrr pulak tu hrni..pki bju biase jer..xsngka sejuk lg..huhu mengigil2..suhu bwh 13drjh. Jalan2 hrni xsmpt lak nk amik gmbr so ni gmbr amik dr web marine pia tu yg mnggambarkan tempat tu.


Pastu balik tu singgah solat kat Awaji Parking area n mkn la donut kt mister donut. Lapo.. beli dlm 4ketul dgn kopi..da mkn bru ingt nk snap gmbr..hehe ni die..

Sampai umah dlm kul 9mlm. Sampai2 tu b trus nk gi slt jmaah xsangka lak umh kunci..kunci kt b. huuuu~~ hp b lak xde btri. Tepon sne sini mintk carikan b..nsib xkne tgu lme..adela 30 minit. tima ksih byk2 k.isma..balik2 online pulak dgn mmaabh n ika. sian ika..kena chicken pox..mkan ubt tau cepat2 sembuh mok cu!! tula die cite untuk hrni..da ngtuk nk tdoo..zzZZZzzzzzz

2 comments:

AtieQa said...

hehehe ye mak ucu mkn ubat.. nnti iman takut lak tgk muke mak ucu nnti
huhuhu

emilia said...

hehe ika jgn mkn kicap nnti parut lg truk..(ke mitoss je ni??)Dktr jwb Dktr..

Animated  Sparkly Love Heart