Thursday, November 19, 2009

Honda Accord CF4 for sale

Okey iklan2..hrni entry iklan yer. Kami dalam pencarian mencari pembeli kereta honda kami itu..kereta ni masih dalam keadaan yg baik dan antara kelebihan2 kereta ni ade eps(electronic power steering), srs(airbag) BOSE sound system 5.1 channel auto skli dgn Manual(tritronic syatem) pembakaran minyk 12.5(km/l), cc 2000cc dan kereta ni ada shaken(road tax) hingga feb 2011. Perjalanan baru 34000km. Harga yg kami tawarkan adalah 300,000yen siap dgn sport rim. Untuk keterangan yg lebih lanjut boleh click sini dan gambar2 kat sini sape2 yg berminat boleh tinggalkan msg di sini yer..

2 comments:

asyarwani said...

saya berminat nak membeli kereta anda. sila hubungi saya melalui email syawn22@yahoo.com atau hp 013-3333445

emilia said...

maaf kereta tu dah ada pembeli. dan skrg dah pun jdi milik pembeli hrp maaf..

Animated  Sparkly Love Heart