Friday, November 27, 2009

Tingg tongg!!..Pakcik Kuroneko dtg umah

TingGg tong...uikkk..sape laa dtg pagi2 rye ni..huhu..pkcik kuroneko upenyerr..brg ni kita org order mse gi kyoto hrtu klo ikutkn mggu depan bru siap, xsgka lk hrni dah smpi. brg ape??tgk bungkusan tu, mcm keranda pun ade knn..haa tu die..pagi2 raye korban ni..pedang samurai yg kua entry..

Bagus kedai tu...kedai tu mmg femous dikalangan org msia kt situ..sbb kedai tu leh tawar menawar n byk lak bg gift..pedang samurai dah mmg lame B nk beli tuk bwk blik msia nnti. biasenyer klo nk bwk blik kne ade lesen. Tukang kedai ni akn uruskn skli ttg lesennyer tu..

yg lg bestnyer..kita boleh pilih design pedang tu sendiri dr segi warna, gambr, corak dan ukiran dlm. Dan kaki frame pedang tu serta perkhidmatan pos tak dikenakn byrn...hihi promote pulak .. sbb nk bli pedang ni jugk la antara slh stu sbb gi kyoto hrtu..
satu pedang pnjang satu yg pendek..
close up sikeett..
dalamnyer ade ukiran dragonn..
haa mai dekat spe yg nk rasmikn bilah pedang ni..haha klo ade pencuri ke penyamun ke kite ZZzappp jerr...

5 comments:

naba the mutant said...

emi, bak sini address kedai boleh? akak pun nk pi order satu...berapa budget eh?

emilia said...

kite cite ahad nnti yer..smbil mkn2 ;)

...me... said...

wah..cepat gak ye emi pedang tuh sampai..tak sampai seminggu kan?

emilia said...

tula..kate 10hri ni 6hri da smpai

Anonymous said...

assalamualaikum...

nk tnye sket? akak tinggal kat mane? kat mane order pedang katana tu? xde pape masaalah ke dgn kastam atau badan2 yg berkaitan

Animated  Sparkly Love Heart