Thursday, December 10, 2009

Pemeriksaan & seminar kesihatan

Slm..bru sempt nk entry..pgi td sibuk pergi ke pemeriksaan dan seminar kesihatan iman.Allhamdulillah perkembangan IQ baik. suke bile tgk iman dpt buat n jwb dgn baik pertanyaan nurse tu. Cuma kne pertingkatkan dr segi penjagaan gigi dan pemakanan. Bile msuk mngenai pemakanan tu rse kurang sgt2 iman skrg ni mkn. ade kot 1/4 je dr pemakanan sebenar mengikut usianya. ermm cmne yer nk menarik minat iman mkn ni..ganbatte..kne usaha ni. iman mkn byk2 tau pasni. erm lgi satu kne stop dah la breastfeeding. iman smpi skrg msih bf tnpa minum susu lain. ade ape2 petua ke nk pisahkannya..klo ade boleh la share2 yer..semoga iman membesar dgn baik, sihat, cergas dan cerdas..amin..

4 comments:

naba the mutant said...

amin...;)

Mis WaNie said...

wah...bagusnye kekmi dapat breastfeed iman lebih stahun...bijaksana nanti =0 dan immune kuat...and elok utk kekmi gaks=0
petua nak pisah:hehe wn tak tau le sbb medically,bg mende lain macam honey ke papae to deviate iman dari breast feed..and once iman stop bf i.allh susu stop..tapi kalo tak stop kekmi leh seek for medical drugs..dorang leh bg=)

mirza said...

tinggal iman kt kami sehari..
so die takleh bf la..hehe

emilia said...

thnks wani for the advise..bgs petua2 dr Dr ni..:)

to mirza..kang ade pulak yg kne jdi ibu susuan iman pulak hahaha

Animated  Sparkly Love Heart