Thursday, February 18, 2010

Weekend di Zoo Tokushima

Hari sabtu lepas kami gi zoo area Tokushima ni. Dah dok sini xpernh lagi pergi kan. Saje la nak bawak iman mengenal binatang dengan lebih dekat lagi. Sebelum ni tgk kat Tv n buku jer.. alhamdulillah banyak da binatang2 yg iman kenal n dapat sebut. seronok gak la gi sane hehe bukan budak je suke makbapak budak pun join happy..okey layan gambar2 yg sempat diupload ni yer..mari mengenal haiwan.. :)


balai pameran lukisan..

Meircat..yg biasaada kat Afrika..





tgk brown bear ni sedap btul ber'onsen' hehe..kimochii~




Captbara..spesies tikus terbesar..
burung kondor dgn flamingo


rht jp minm air..

4 comments:

norlin said...

hahaha lawakla iman riau tepi harimau tuu....terkezut iman kan, hihi nanti balik aum kat ibu ayah yer

emilia said...

hehe tula

Kamalia said...

salam prkenalan ..eii..bestnye pegi zoo..ank2 saya pun suka tgk animals sbnrnye..tapi, tula kat tmpt kami ni mcm xde zoo je..ni kena cr zoo yg plg dkat nih..ank2 tgk skali blog ni,excited betul diorg dpt tgk elephnt,tiger dan sgl mcm bntg kat blog emi ni..hihihi thanks a lot..

emilia said...

hehe..yke..slm kenal gk..emi pun lme gk nk uploud gmbr ni td iman sibuk nk tgk ja

Animated  Sparkly Love Heart