Friday, January 1, 2010

Ayam Bakar Blackpaper Mayonis II

Salam tahun 2010 semua..entry tertunda lgi..menu ni buat 30hb lps. Kawan hb, Sone dtg umah. Sone ni adalah kwn baik b sejak 1st year lgi. Sgt2 baik dan byk tlg b. Dia pun dah byk kli dtg ke msia dan turut menjadi pengapit kami mse mjlis perkahwinan kami. Jadi emi buat la sikit mkn2 mse hrtu..msk simple je dgn lauk aym bakar ni. Buat 1ekor tp perap dan bakar stgh2. Memang suke dgn resep dr Ros ni..Dikesemptn ni juga nk wish omedetou buat ros dgn perasmian blog domain barunya JintanManis.Com..tahniah..untuk resepi ayam bakar ni leh click sini.. Ayam Bakar Blackpaper Mayonis. Terimakasih buat Sone ats gift buat kami..insyallah bertemu lgi sblm kami blik msia..

3 comments:

LOVE2COOK said...

Wow, sedapnya ayam bakar tuh Emi! Dah abis ker??? hihihi ;)

blogresipi.com said...

wah ayam emi ni laaagiii nampak menyelerakan nie... kak ijan mai amek bau je ni..tu pun kalo ade lagi baunye.hehehe

emilia said...

HAHA..dah jdi baja da k.ijan..hihi mmg suke resepiayam bkr ni