Thursday, January 28, 2010

Makaroni Kari II

Ade sape2 perasan ke?ke xperasan?hihi xkisahlaa..saje ubah gmbr header blog tu. suke dgn kombinasi color pink dgn biru tu..ade ke burung color pink yer??okla..cite makan la pulak, Makaroni goreng kari ni buat tuk breakfast kami td. Ni kali ke 2 buat. Suke bila makaroni masak cenggini sbb xrase cepat muak. Kali ni bubuh isi ketam dan sayur sikit..tuk resepinyer leh tgk kat post lame, klik sini. Sape2 yg suke makaroni tu leh la cuba resepi ni tuk rase kelainan dan pelbagai kan menu makaroni ye..

6 comments:

ain said...

tak pernah buat versi kari. kena try nanti ni!!

emilia said...

cuba kak..mne tau kena dgn tekak..

Watierman, rmanbkr said...

Emi macam mana nak perasankan header tu..nampak makaroni lagi umph!!

emilia said...

haha yke?pasni kne letak makaroni pulak la as header blog yer k.watie:)

blogresipi.com said...

Wah makaroni kari pulak... best jugak tukar2 selera masak makaroni ye tak.. asik ngan tomato je.heheh... psst, santek ler gambar murung kat header tuh. pink tuh yang lagi buat lawa tue.... kak ijan memang minat pink pink ni.hehe

emilia said...

hihi sme la kite kak..nmpk sweet jer pink2 ni kan..kannn

Animated  Sparkly Love Heart